This website uses cookies to improve and customize your visit on our website. By using this site you accept the use of these cookies.

Your Partner in Denmark
 • PRODUKTER SKABT TIL EN BÆREDYGTIG FREMTID
 • Menerga er en af Europas førende inden for adiabatisk køling og produktion af specialaggregater til svømmehaller og køleaggregater til serverrum. Vi har et meget stærkt fokus på bæredygtighed og klimavenlige løsninger. Vores højteknologiske aggregater med avanceret automatik henvender sig primært til den nicheorienterede del af ventilationsmarkedet. Vi har mere end 30 års produktionserfaring og er i alt ca. 400 ansatte, primært i Tyskland.

  På den danske marked har Menerga leveret aggregater til Scandinavian Tobacco Group, Gladsaxe svømmehal, Valby Vandkulturhus, Rambøll Huset på Amager, Danfoss i Gråsten, Glostrup Storcenter og Slotssøbadet i Kolding.

  OM SYSTEMAIR

  Systemair er en global ventilationsproducent med hovedsæde i Sverige, grundlagt i 1974. Koncernen omsatte for DKK 4,76 mia. i regnskabsåret 2014/15 og omfatter 58 selskaber, 12 forsknings- og udviklingscentre, 22 fabrikker, 45 salgskontorer i Europa, Nord- og Sydamerika, Mellemøsten, Asien og Afrika, og har ca. 4.600 medarbejdere på verdensplan – heraf ca. 175 i Danmark.
   
  Systemair A/S med hovedkontor i Hasselager syd for Aarhus står for en stor del af koncernens udvikling, produktion og salg af ventilationsaggregater, hvoraf en betydelig andel går til eksport. Systemair A/S tilbyder også ventilatorer, brand- og røgprodukter, luftfordeling, systemløsninger og tilbehør til det danske marked. Systemair A/S omsatte for DKK. 292 mio. i regnskabsåret 2014/15.

  Læs mere på www.systemair.dk

BROCHURER

Her finder du seneste version af Menergas brochurer:

 • KONTAKT
 • Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

  Kontaktoplysninger på Produktchef:
  Torben M. Andersen
  Ved Milepælen 7
  DK-8361 Hasselager
  Mobil +45 21 48 94 17
  torben.andersen@systemair.dk

  TEKNISK SUPPORT
  Der udføres specialist-service på alle aggregater leveret fra Menerga.

  +45 87 38 75 10